Listare
PDF
04
Apr

Termeni si conditii

Scris de Administrator on 04 Aprilie 2011.

{jcomments off}1. TERMENI
Orice fel de comunicare si informatie initiata pe aceasta platforma web va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre dumneavoastra si www.locurile-sfinte.ro.

www.locurile-sfinte.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral acesti termeni si conditii fara a anunta in prealabil.

www.locurile-sfinte.ro isi rezerva dreptul de a face modificari in structura platformei web fara a anunta in prealabil.

2. DESCRIERE SITE
www.locurile-sfinte.ro este un blog public destinat celor ce sunt interesatii de arta crestina.

3. DESPRE CONFIDENTIALITATE
www.locurile-sfinte.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri www.locurile-sfinte.ro care asigura buna functionare a acestui site.

www.locurile-sfinte.ro nu va obliga sa introduceti in site datele dumneavoastra reale. Spre o buna functionare a comunicarii dintre membrii platformei web va sfatuim sa folositi o adresa valida de email. De asemenea este important ca cei ce vor scrie articole sa isi asume in mod real calitatea si dreptul de autor asupra acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor pe care le-ati inregistrat. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem.

4. DESPRE SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, va veti alege o parola. Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole. Parola si profilul pot fi modificate. Este important sa anuntati imediat www.locurile-sfinte.ro despre orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate.


5. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre www.locurile-sfinte.ro. www.locurile-sfinte.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.locurile-sfinte.ro considera ca au fost incalcat spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca www.locurile-sfinte.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de dumneavoastra sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului dumneavoastra la acest Serviciu.

www.locurile-sfinte.ro isi rezerva dreptul de a nu publica sau de a sterge articole, comentarii si fotografii care nu se incadreaza in profilul sitului.

6. DREPTUL DE AUTOR SI CONDITIILE DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor site-ului web www.locurile-sfinte.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Articolele semnate de personane reale sunt proprietatea AUTORILOR. Preluarea de informatii si fotografii din interiorul lor este posibila doar cu mentionarea autorului, mentionarea sursei www.locurile-sfinte.ro, si introducerea unui Link catre articolul complet. Preluarea in totalitate a unui articol se poate face doar dupa obtinerea acordului scris al Autorului. www.locurile-sfinte.ro va poate facilita comunicarea cu autorul.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 0740.057712.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea www.locurile-sfinte.ro, Editurii Heruvim sau Asociatiei Prietenii Bucovinei, ci numai raspunderea persoanelor respective.